FIEC’s internationella kongress 1-5 augusti 2022!

Nästa år anordnar Fédération internationale des associations d’études classiques för sextonde gången i ordningen sin internationella kongress för klassiska studier! Kongressen kommer att äga rum nästa sommar i Mexico city 1-5 augusti under titeln Classics and the Americas: Shifting perspectives… new glances at the same canon? För den som vill skicka in ett bidrag behöver detta göras innan den 31 juli i år. För ett detaljerat program, formulär för registrering, viktiga datum m.m., besök deras hemsida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s