Festival Européen Latin Grec 26 & 27 mars

För att fira Apuleius och sprida den klassiska kulturen på sociala medier bjuder Festival Européen Latin Grec in till en internationell läsning av dennes Metamorfoser på deras Facebooksida den 26 och 27 mars! Vem som helst kan ta del i läsningen, antingen individuellt eller i grupp, genom att skicka in en video där en del av verket läses upp. Videon måste skickas in senast den 19 mars. Det finns även möjlighet att utföra en läsning live den 26 mars. Klicka på länken för att ta del av mer information!

http://festival-latingrec.eu/english-2021/

image.png
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s