Välkommen till fortbildningsföreläsningar och årsmöte!

Varmt välkomna till fortbildningsföreläsningar i Lund den 2 februari 2018. Arthur Holmer, docent i allmän språkvetenskap, Lunds universitet, berättar om det senaste från den lingvistiska forskningsfronten och Cajsa Sjöberg, universitetslektor i latin, Lunds universitet, föreläser om Peder Windstrups diktning. Föreläsningarna äger rum på gymnasieskolan Spyken.

Förbundets årsmöte äger rum samma dag på LUX, Helgonavägen 3, kl. 18.30. Efter årsmötesförhandlingarna (ca. 19.00) delas Klassikerförbundets kandidatuppsatspris ut följt av en föreläsning med titeln Att spinna med Statius och väva med Vergilius: det romerska textilhantverkets materialitet i latinsk poesi. Föreläsare är Magdalena Öhrman, universitetslektor i Classics, University of Wales, och forskare vid Centre of Textile Research, Köpenhamn. Efter föredraget ordnas supé på LUX, Helgonavägen 3.

För information, meny, anmälan etc, se följande dokument.

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )