Stadgarna för Staffan Edmars fond har uppdaterats

Svenska Klassikerförbundet förvaltar Staffan Edmars fond för klassiska språk som har till syfte att främja utbildning i latin och klassisk grekiska inom skola och folkbildning. Vid förbundets styrelsemöte 23 september uppdaterades stadgarna till att även inkludera handledarersättning till den som praktiskt genomför kursverksamhet online eller annan distansundervisning för nybörjare i latin eller klassisk grekiska. Läs mer om fonden här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s